Anmeldelser

Skole på Sjælland, 2023:

Vi har i flere omgange samarbejdet med VMRejser, omkring lejerskole for 9. klasser til Berlin. De har været super proffessionelle og leveret en super service i forbindelse med planlægning, forslag til ture, yderst fleksible ift. sidste øjebliks ændringer og i det hele tage meget behagelige at være i dialog med. Vi vil stensikkert benytte os af dem igen en anden gang, og vil anbefale andre at bruge dem.

Skole i Storkøbenhavn, Berlin August 2023:

Jeg har nu to gange rejst til Berlin med VM-rejser og Lena Tange.

Hver gang har der været upåklagelig styr på alting og her sidste gang hvor der opstod akutte ændringer på skolen i sidste øjeblik, har der været øjeblikkelig og effektiv handling fra selskabets side.

Jeg kan kun anbefale at VM-rejser, hvis du skal arrangere en skolerejse.

Folkeskole i Storkøbenhavn, 2023:

Både børn og voksne har haft en fremragende tur og vi har været meget tilfredse med transport, indkvartering og programmet vi fik stykket sammen

Tusind tak for hjælpen – vi har været meget tilfredse med både sparring og selve turen. Du kan være sikker på at vi anbefaler dig varmt til alle der skal til Berlin.

Folkeskole fra København, 2023:

Vi havde en rigtig god studietur til Berlin med vores 10. klasse.

Planlægningen op til var super nem takket være god hjælp fra VM Rejser. Skulle der ændres noget fik vi hurtigt svar og kyndig vejledning.

Busturen forløb uden problemer. Det var let og blev arrangeret for os.

Hotellet Meininger Hauptbahnhof havde en fin standard og lå godt i forhold til at udforske Berlin via offentlig transport.

Handelsgymnasium i Bremen, 2022:

Jeg har været ovenud tilfreds med dit arbejde og professionelle tilgang til opgaven. Tak fordi du har været en medspiller med styr på tingene.

Hotellet var godt, fantastisk placeret i forhold til by, transport og mad. Vi kom ud for at vores dobbeltværelser var med dobbeltsenge og ikke enkeltsenge. De byttede dem uden tøven med det samme. Så intet problem. Så det kan jeg varmt anbefale.

Gymnasium Nordjylland, 2022:

Tak for godt samarbejde. Det har været rigtig nemt at rejse med  VM rejser. Der var styr på det hele og det var nemt at få et overblik over rejsepapirerne 🙂

Fem ud af fem stjerner herfra 🙂

Skole fra Storkøbenhavn Berlin august 2022:

Vi havde en fantastisk lejrskole og hotellet så godt i forhold alt. Transport, elever, restauranter og shopping. Så glad og tryg ved at rejse igennem dig og alt hjælp. Gjorde alt overskueligt og nemt når man booker en skolerejse.

Folkeskole Vestsjælland:

Tak for al din hjælp og du vil som altid få den bedste anbefaling herfra.

KG om deres ture til Milano og Granada: 

Af to omgange har jeg inden for meget kort tid benyttet VM Rejser til at arrangere studieture for en gymnasieklasse.

Som medrejsende lærer har det været enormt lettende ikke at skulle bruge så mange kræfter på det praktiske, men at overlade det til Lena fra VM Rejser og efter at være hjemvendt må man sige, at karakteren må være 12!

Dette begrundes med, at alt har spillet 100% som beskrevet hjemmefra, alle hensyn til præferencer har været overholdt, rigtig god overlevering af rejsedokumenter / -instruktioner og så har prisen været i bund!

Gammel Hellerup Gymnasium om deres tur til Berlin: 

Tak for endnu en meget flot arrangeret tur til Berlin. Som sædvanligt var alt perfekt: der var sørget for et fint tidsskema, hvor der var tænkt på det hele. Busserne var moderne og komfortable, og buschaufførerne ansvarlige, hjælpsomme og hyggelige. Igen fungerede check-in af de mange elever på vores sædvanlige hostel i Berlin fint, eftersom vi igen en uge i forvejen havde fået værelsesstørrelserne, så det tog faktisk kun 10 minutter, og så var alle – og vi taler immervæk om 135 personer! –  ”på plads”.

Vi vil overhovedet ikke betænke os på igen at benytte dig som rejsearrangør af vores årlige tur til Berlin.

Tradium om deres tur til Berlin:

Vi havde en fin tur, hvor alt klappede. Først og fremmest har vi oplevet samarbejdet med VM Rejser meget positivt. Du har været hurtig, service-minded og yderst hjælpsom.

Hotellet er stadig godt, og beliggenheden er jo optimal. Reinhard var god som altid, og turen til Olympia-Stadion faldt også i god jord hos eleverne.

Bus og chauffør får også top-points.

Søndersøskolen om deres tur til Berlin:

Glimrende hotel med et smilende og meget venligt personale.
Dejligt fælleslokale med gratis te og kaffe på hotellet.
Flot arrangeret tur som gav mange gode og mindeværdige oplevelser.
Bussen var ny og lækker og med strømstik
Buschaufføren gjorde også turen hyggelig.
Fedt at se Olympia Stadion og at man i det hele taget havde mulighed for selv at vælge sig ind på forskellige ’oplevelser’.
Simpelthen en fed tur!

CBS om deres tur til Berlin: 

Lena fra VM Rejser ydede en exceptionel service! Alt var planlagt perfekt ned til mindste detalje, og der var altid hurtigt svar, når jeg havde spørgsmål. Vi glæder os rigtig meget til at rejse med VM Rejser igen!

Roskilde Handelsskole om deres tur til Berlin: 

Vi havde en rigtig fin tur til Berlin. Det var meget fint tilrettelagt med bustransporten og de hostels, vi boede på. Igennem hele forløbet har du været meget sød til at hjælpe os med spørgsmål og finde løsninger, der kunne fungere for os alle – her tænker jeg specielt på den lidt sene udmelding mht. transportkort. Du har været meget sød til at svare hurtigt på vores mails og til at forstå at vores responstid indimellem har været lidt længere.

De eneste ting, der har ærgret os lidt efterfølgende handler ikke om planlægning mv. men om buschaufføren. Han var meget sød og hjælpevillig, men han var ikke særlig god til at kommunikere med eleverne.

Åvangsskolens tur til Prag: 

Vi har haft en super fin tur. Bortset fra en enkelt elev, der blev dårlig og måtte en tur på hospitalet, har alt gået rigtig fint. Selv vejret har vi haft styr på – høj sol hver dag.

Super fin tur til Kutna Hora, hvis andre skulle komme på de tanker. Fin bus og gode chauffører. Dog er en nat i egen seng at foretrække fremfor i bus!

Tak for god sparring og super samarbejdsvilje.

Skole i Nordsjælland om deres tur til Berlin:

En total fornøjelse at planlægge lejrskole gennem dig: professionelt, imødekommende og super sød 🙂 – som vi altid vil anbefale.

Skole på Sydsjælland:

Vores tur gik rigtig godt. Endnu engang tak for god planlægning og kommunikation  🙏 Det har vi været meget tilfredse med.

Alt forløb fint mht til indtjekning på hotel og billetter til de steder, vi besøgte. Derefter vil vi gerne give den allerstørste ros til vores chauffør. Udover kompetent kørsel var han sød, omgængelig, fleksibel, samarbejdsvillig og meget tålmodig.

Eleverne klappede fortjent af ham, da han sagde farvel.

Hotellerne var gode og lå begge tæt på U-Bahn, så det var let at komme rundt. Fin service fra personalet begge steder. Og faktisk var der mod forventning håndklæder på værelserne.

Det eneste, vi godt kunne tænke os bedre, var at der havde været mere plads på fællesarealerne og flere aktiviteter som pool, bordtennis osv, som ville indbyde til fælles hygge om aftenen.

Skole i Odsherred:

Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse vores tur.. Det er i denne tid for usikkert og vores elever/forældre har brug for en udmelding. Du skal have tusind tak for alt din hjælp igennem hele forløbet. Jeg vil give jer en klar anbefaling herfra og ikke et øjeblik tvivle på at bruge jer igen.

Rektor fra handelsgymnasium i Nordjylland:

Din service er som altid i top.