Om os

I VM Rejser er vi stolte af, at vores kunder gang på gang vender tilbage for at bestille den næste tur. Vi er drevet af glæden ved at levere den gode rejseoplevelse og er altid meget omhyggelige i vores arbejde for at sikre, at turen bliver en succes. Grupperejser til skoler, gymnasier og handelsskoler er vores speciale, men vi arrangerer også gerne rejser for firmaer, foreninger og familier.

For langt de fleste institutioner og virksomheder er virkeligheden, at budgettet er stramt og der sjældent er afsat tid til planlægning. Alle vores destinationer har et væld af aktiviteter. Fra de traditionelle museumsbesøg til mere alternative og underholdende oplevelser i byen.  I VM Rejser hjælper vi gerne med at arrangere jeres unikke tur. Vi sætter en ære i altid at gøre et grundigt forarbejde i så god tid som muligt, så I kan glæde jer til de spændende oplevelser, der venter forude. Planlægning af programmet på rejsedestinationen koster kun et betalingsgebyr på 50 kr. i alt pr. aktivitet udover den pris, I ville betale ved egenbestilling.

Udfyld gerne formularen via linket nedenfor eller send en mail til lt@vmrejser.dk med et par ord om jeres ønsker, så tager vi den sammen derfra.

Vi glæder os til at høre fra jer!
Bestil her.

Lena Tange, rejsearrangør